Två viktiga saker Nintendo bör fokusera på

Med försäljningen av Nintendo Switch går det fantastiskt bra, skulle du anta att detta är ett tecken på att Nintendo är på toppen av världen, eller hur? Tja, ja och nej. Ja, eftersom försäljningsnumren inte ljuger och nej för att jag inte tror att Switch har släppt lös sin fulla potential ännu. Jag tror att det finns några viktiga saker som Nintendo bör fokusera på för att säkerställa att konsumenterna får mest valuta för pengarna när det gäller deras Nintendo Switch.

Granart-Party IP: er

Nintendo har en uppsjö av fantastiska IP-adresser som fans har hänge sig åt genom åren. Även om jag gillar min del av och spel lika mycket som nästa spelare, räcker det ibland inte för att tillfredsställa mitt Nintendo-beroende. Jag längtar efter något mer.

Jag skulle gärna se en ny post i serien, eller en annan post i serien, till och med ett nytt spel på Switch skulle toppa mitt intresse. Även om Nintendo inte har råd att göra nya poster för sina befintliga IP-adresser, varför inte bara porta över spel de har gjort tidigare? Det är verkligen ingen dålig idé.

Till exempel, när Xbox 360 hade några original Xbox-spel kan du spela på systemet digitalt? Varför inte göra något så för några favoritspel från GameCube? Ett annat spel som skulle vara underbart också. Medan jag handlade om Nintendos intellektuella egenskaper skulle jag gärna vilja se några av de mer populära spelen från Wii-U ta sig till Switch; i synnerhet

Medan jag handlade om Nintendos intellektuella egenskaper skulle jag gärna vilja se några av de mer populära spelen från Wii-U ta sig till Switch; särskilt. Eller närmare bestämt, när kommer Virtual Console officiellt att tas i bruk? Jag är angelägen om att spela många Nintendo-spel från förr.

Eller närmare bestämt, när kommer Virtual Console officiellt att gå live? Jag är angelägen om att spela många Nintendo-spel från förr. Jag vet att Classic Game-sektionen kom till Switch nästa år. Men det kommer att ligga bakom en betalvägg. Men hur är det med den virtuella konsolen?

Jag väntar på Nintendo. Varje dag nu skulle vara jättebra.

Uppkopplad Gaming

Jag är allt för Nintendo att gå med i onlinespelscenen. Men jag känner bara att Nintendo kanske närmar sig det på fel sätt. För det första ser Nintendos betaltjänst online inte bra ut i jämförelse. Till exempel kommer betalade onlineabonnenter att ha incitamentet att ladda ner NES eller ett SNES-spel, men här är problemet med det: Det är gratis i bara trettio dagar.

Implikationen här är att betalade abonnenter bara skulle ha tillgång till dessa spel i en månad innan de togs bort från sin konsol. Prenumeranter får också rabatter på utvalda digitala spel, men det är de gratisspel vi är intresserade av, och det är här där jag är ganska besviken.

En annan fråga jag har med onlinetjänsten är hur jag kommer åt den. Onlinelobbyn och röstchattfunktionerna skulle endast vara tillgängliga via en app på din mobila enhet. Med gratis röstchattapplikationer på din telefon som Google Hangouts och Skype verkar det som en smäll i ansiktet för att tömma batteriet när du redan spelar på din konsol.

Kort sagt, jag vill se att Switch är framgångsrik på lång sikt. Jag älskar min Nintendo Switch; Jag tycker att jag spelar det mer än min Xbox One och min PlayStation 4 tillsammans, men jag skulle vilja se mer experiment från Nintendo.