Super Mario Run landar äntligen på Android | KnowTechie

För iOS-användare har Super Mario Run kommit och gått. Tja, det är i princip fortfarande tillgängligt, men lite spelat om du skulle fråga mig. Nu kan Android-användare äntligen delta i det roliga eftersom Nintendo äntligen tappade mobilspelet i Googles Play Store idag.

Super Mario Run är gratis att ladda ner men det kostar $ 9,99 att låsa upp hela spelet. De första fem nivåerna är gratis men efter det måste du släppa $ 10 för att spela resten av spelet. Från min erfarenhet av iOS spelade jag de två första nivåerna och tog aldrig upp spelet igen. Att veta att jag var tvungen att betala en extra avgift för att spela hela spelet typ av skjuta mig. Jag är säker på att jag inte är den enda.

Hur som helst, Android-versionen är äntligen här och du kan prova själv och se om det är värt dina $ 10. Jag var inte ett fan, men det betyder inte att du inte blir det heller.

► Super Mario Run – Android