Snakebytes samling av Switch-tillbehör är en guldgruva

Äntligen lyckats få tag på den till synes svårfångade Nintendo Switch? Grattis – men vad gagnar det dig att ha en bärbar konsol om du är för rädd för att ta den någonstans?

Lyckligtvis för dig är Snakebyte här för att hjälpa dig att förbereda din Switch på språng utan att bryta banken eftersom de inser att du bara spenderade 250 dollar på den mest spännande Nintendo-produkten sedan den ursprungliga DS. Här är alla grejer från Snakebyte som du omedelbart bör ansluta din Nintendo Swith med.

Snakebyte startpaket

Första sak först: Starter: Kit, som levereras med ett bärskal med hårt skal, ett par öronproppar av anständig kvalitet, ett skärmskydd, en rengöringsduk och ett spelplånfodral av hårt plast som rymmer upp till fem Nintendo Switch-patroner och två switchfärgade analoga stickskydd.

Skärmskyddet är av god kvalitet, appliceras smidigt och känns inte otroligt billigt som det jag fick från ett annat företag på Switch-släppdagen. Det hårda skalet känns riktigt snyggt och mjukt vid beröring men du kan sätta din switch inuti och spika den på marken utan rädsla för skada.

Inuti fodralet finns en lastficka som rymmer ditt spelfodral, öronsnäckor, rengöringsduk och allt annat du kanske vill hänga med dig, till exempel en nätadapter eller en laddningskabel. Jag vill ha med mig USB-C-kabeln som medföljde min Switch Pro Controller eftersom jag kan ansluta den till mitt reservbatteri för att ladda min Switch eller min Pro Controller, vilket minskar antalet saker jag måste bära.

Väska

Nästa är Snakebyte Carry: Bag. Detta är en härlig liten mjuk tygpåse för dem som inte vill ha huvuddelen av ett hårt skalfodral, men som vill skydda sin Switch från att glida runt i ryggsäcken eller väskan.

Jag tog faktiskt den här med mig till PAX East och bar den i fickan med väskan för stor komfort och skydd. Det finns till och med en liten ficka på framsidan för att stoppa in öronsnäckor eller något om du behöver det. Om jag hade något att klaga på med den här enkla men eleganta lösningen skulle det vara att duken är en magnet för hår och damm – inte en deal breaker, men kanske nästa iteration kan ha någon form av ScotchGard-beläggning eller något.

Hörlurar

Slutligen, Snakebytes premium-hörlurar på örat passande namnet Head: Phone. Kanske är premium lite generöst för dessa eftersom de – i brist på en bättre term – är billiga, men de är lätt en av de bästa “billiga” hörlurarna jag någonsin har använt.

Det finns en kraftfull 40 mm drivrutin inuti som konkurrerar med ljudet från LucidSound LS30 i analogt läge. Dessa är definitivt mycket bättre än öronsnäckorna du får i något Switch-startpaket, och du hittar inte ett par hörlurar på marknaden till det här priset som låter och känns lika bekvämt som Snakebyte’s Head: Phone. De fälls till och med med en filtpåse för smidig bärning.

De enda problemen jag hittade när jag använde dessa hörlurar var att de låter lite suddiga på höga nivåer när jag lyssnar på musik – även om jag inte kan betona tillräckligt för att jag inte upplevde några problem när jag spelade på min Switch i någon volym – och det Det finns en liten plastflik som identifierar sidan på headsetet och håller den röda kabeln på plats och den dyker upp för lätt. Jag förlorade nästan den vänstra och satte på mig hörlurarna för en flygsession och tack och lov landade den i mitt knä istället för att gå vilse i det eteriska utrymmet som är flygplanets golv.


Du kan häva alla dessa föremål för knappt $ 50, och det är ganska jävligt imponerande – speciellt för hörlurarnas kvalitet till en engångspris på $ 20. Jag har betalat mer på flygplatser för öronsnäckor som jag har kastat omedelbart efter en flygning, så det här är en jävla affär. Inga fler ursäkter, skydda dina investeringar (och du har en jävla nacke) och byt ut din Switch i stil utan att betala 30 $ extra för en fånig bild av Link-silke som visas på fodralet.