Recension: Sbode 400 trådlös Bluetooth-högtalare

Det här är förmodligen det närmaste du någonsin kommer till en JBL Flip-knock off.

Idag tittar vi på den här Sbode-bärbara Bluetooth-högtalaren. Även om det kan se ut som en imponerande högtalare på utsidan, lämnade det mig betydligt besviken när det kom till ljudet.

Jag visste genast när jag slog på den här högtalaren att jag inte skulle bli imponerad. Det är inte precis högt. När jag av misstag höjde volymen på min telefon till sin högsta nivå, tänkte jag att högtalaren skulle börja skjuta på hög volym, men då insåg jag att högtalaren var på sin högsta nivå.

Jag tänkte att detta var ett slags misstag, så jag så småningom kopplade det till min dator via aux-ingången, och igen, till min förvåning, det här var det högsta som valpen gick.

Förutom ljud är den här högtalaren så grundläggande som den blir. Missförstå mig inte; Enheten har saker som ett 22000 mAh batteri, handsfree-samtal, Bluetooth, vattenmotstånd och till och med en funktion där du kan ansluta två av dessa valpar för att ge dig surroundljud. Men vad är poängen om högtalaren låter som skit?

Bluetooth högtalare

Jag menar, missförstå mig inte, det låter inte som fullständigt skräp, det är bara att högtalaren inte är tillräckligt hög. Höjderna kommer riktigt snyggt in, men det finns praktiskt taget ingen bas. Jag behöver inte mycket, men jag behöver verkligen något. För högtalarens storlek var jag mycket chockad när jag fick reda på att det här bara är en 9W-högtalare. Det är inte mycket.

Enligt min mening är det enda bra som denna högtalare har för det hur bra den är byggd. Det känns fast och ger mig intrycket att den här saken kan slå. Det är förmodligen det bästa värdet du får ut av den här högtalaren.

Tyvärr kan jag inte berätta för dig hur mycket den här högtalaren kostar eftersom artikelns Amazon-sida för närvarande visar högtalaren som otillgänglig. Amazon hävdar att de inte vet när varan kommer att finnas i lager igen, men en kula i produktbeskrivningen säger någon gång den 25 september.

Personligen, om du skulle fråga mig, kan du hitta mycket bättre. Mitt bästa förslag är JBL Flip 4.

Uppdatering: Den trådlösa Sbode-Bluetooth-högtalaren säljs för $ 69,99, enligt ett företags talesman.

De goda

Det är designat snyggt

Packad med några användbara funktioner

Extremt tålig

Bra batteritid

Det dåliga

Det är bara inte tillräckligt högt

Det ser ut som en JBL Flip 4 knockoff

Det är bara 9W