Recension: Ooze Splasher Pen Kit – En liten funktion gör detta till den bästa vape-pennan | KnowTechie

På senare tid har jag inte haft lycka till med koncentratpennor. Missförstå mig inte, de fungerar bra de första veckorna, men efter det skiter många av dem i sängen. När de jobbar är de så kakade med rester från alla dina tidigare sessioner, det gör hela upplevelsen obehaglig.

Tack och lov har hela min syn på koncentratpennor vänt tack vare Ooze Splasher-pennkit. Nu är det inte något som garanterar Kristi återkomst eller något annat, men det är en enkel produkt som lägger till ett extra skydd från alla klibbiga saker. En enkel designjustering fick mig att bli kär i det och jag hoppas att fler penstillverkare följer efter.

När det gäller Ooze Splasher Pen’s design är den lika grundläggande som du skulle hitta i någon annan vape-penna, men den har några unika egenskaper som jag inte har sett där ute.

Ooze Splasher Pen Kit

Till exempel är pennan förklädd som, ja, en penna som ser normalt ut. Vrid av locket och du hittar den faktiska enheten. Det andra du kommer att märka omedelbart är att värmebatterierna omges av – vad företaget kallar – en visuell reaktionskammare. Detta är i grunden en glascylinder som går runt värmebatteriet, vilket i slutändan förhindrar att din söta sipprar läcker ut. Dessutom får du se om ånga produceras. Det är en fin touch.

Här är några av de viktigaste funktionerna för att spara lite tid:

Diskret pennlock3 Dubbla kvartsglasspolar650 mAh batteriTitaniumspolarVisuell reaktionskammareGlasspetsMörk kammare20 sek automatisk avstängningOptimalt luftflöde

För att börja använda den måste du ta bort locket och skruva loss den visuella reaktionskammaren från spolen. Härifrån laddar du dina material och skruvar tillbaka den visuella reaktionskammaren på spolen. Det sista steget är att hålla ner strömbrytaren för att starta ugnen. Allt detta är ganska självförklarande. Om du har arbetat med någon annan vape-penna har du inga problem med den här.

Ooze Splasher Pen Kit

Ooze Splasher Pen Kit levereras med ett 650 mAh, 510 trådpennbatteri som har 20 sekunders väntetid. Enligt min erfarenhet av denna penna är batteriets livslängd riktigt bra, med tanke på det lilla batteriet. Jag kunde använda den i nästan en hel vecka innan jag fick ladda den. Det är ganska imponerande. Det finns till och med en cool funktion i pennan; den har ett rörelseavkänningssystem som känner av batterinivån och anger när det är fulladdat, 50% laddat eller behöver laddas.

För att få en bättre uppfattning om vad folk tycker om Ooze Splasher Pen, gick jag och grävde på kundrecensioner. Jag är inte förvånad, det fanns många positiva kundrecensioner. Enligt en kund är ”Splasher Pen Kit mycket lätt att rengöra och erbjuder också ett perfekt luftflöde. Den är väldigt bärbar och jag kan bära den med mig var som helst. ” Jag håller helt med det uttalandet.

Min slutliga dom för Ooze Splasher Pen-kit är detta: Köp det. Satsen kostar bara $ 50, vilket är en stjäl enligt min mening. Om du är trött på att dina koncentrat sipprar ut ur pennan är Ooze Splasher Pen exakt det du letar efter. Det är vansinnigt bärbart, enkelt att använda och överlägset en av de bästa pennorna jag har haft förmånen att testa.

De goda

Galen enkelt att använda

Kepsen gör den riktigt diskret

Fantastisk vape kvalitet

Den visuella reaktionskammaren är överlägset en av mina favoritfunktioner

Glasmunstycket är en fin touch

Det dåliga

Proprietär laddare

Batteriet är litet men det ger dig en anständig batteritid