Recension: Lift Decarb

Om Lift Decarb fanns på marknaden för fem år sedan skulle det ha sparat massor av tid och försämring.

För människor som är ute av slingan är dekarboxylering processen att omvandla rå cannabis till sin aktiva form. Det är ett avgörande och kritiskt steg för människor som vill göra mat. Om du inte gör det här slösar du bort dina knoppar.

När marijuana skördas innehåller den inte riktigt THC. Istället består den av THCA. När du till exempel röker en fog tar du faktiskt avkolning av ogräset när du röker det och omvandlar det till THC.

Avkolning är en tråkig process som består av pergamentpapper, förvärmning av ugnar och bibehållande av en viss temperatur i 45-60 minuter. Och för att inte tala om lukten av knappt bränd marijuana som sväljer varje tum i ditt hem. Det är en smärta i röven, men något du absolut behöver göra.

När du avkolpar hemma vet du aldrig riktigt om du gjorde det rätt. Ett par grader i temperatur eller ett par extra minuter kan förstöra en hel sats. Det finns inget utrymme för fel. Hela poängen är att bränna THC utan att verkligen bränna allt. Det är en komplicerad process.

lyft decarb glödande

Tack och lov fick jag en möjlighet att få tag på Ardent’s Lift Decarb, med löften som skulle hävda att jag sparar huvudvärk och försämring av att göra det på det gammaldags sättet. Och från mina första körningar med det kunde jag inte vara nöjdare med det. Lift Decarb tar allt gissningsarbete ur den och ger dig avkolade örter med maximal styrka.

Att använda Lift Decarb är vansinnigt lätt. Ladda bara hissen med cannabisblomma, koncentrat eller med kief. Därifrån förseglar du locket och trycker på decarb-knappen. Allt du behöver göra är att vänta ungefär en timme och 15 minuter, så är du klar. Det är allt som finns i det. Hissen gör alla tunga lyft. Jag blev faktiskt ganska förvånad över att se hur enkel det var.

Under huven använder enheten flera sensorer och en värmekärna för att få den mest optimerade temperaturen. Det säkerställer till och med att allt är jämnt uppvärmt, något du vanligtvis inte får med en vanlig ugn.

Lyft Decarb

Slutresultatet var felfritt. Jag har gjort massor av satser cannabutter under min tid, och från alla dessa satser kom min bästa från när jag använde Lift Decarb. På allvar, jag gör inte det här. När decarb-processen är klar med Lift kan du se visuellt hur en korrekt dekarboxylerad knopp ser ut när processen är korrekt. Som jag nämnde tidigare vet du aldrig riktigt om du har avkolvat dina örter till sin fulla potential. Lyckligtvis tar hissen allt besväret ur det.

Jag gillade verkligen min erfarenhet av Lift och jag rekommenderar den starkt till alla som gillar att tillverka och äta mat. Ärligt talat, detta kommer att spara massor av tid. Och du behöver inte alltid gissa dig själv under processen. Med Lift kan du ställa in den och glömma den. Det är ett riktigt bra alternativ, och jag ger helt mina två tummen.

Lift Decarb säljer för $ 210, vilket för vissa människor kan vara lite uppe på den högre sidan, i termer av pris. Men enligt min mening är det värt vartenda öre. Det stöds också av ett års garanti om några problem uppstår. Men igen, det är en ganska rak enhet som jag inte kan tänka mig att fungera felaktigt.

De goda

Galen enkelt att använda

Enkel och effektiv design

Fantastiskt slutresultat

Extremt bekvämt

Det dåliga

Priset kan vara lite högt för vissa