Recension: JerkyXP – Det ultimata spelmålet

Spel under längre perioder kan skapa en aptit. Även om det är vanligt att snacka på lite potatischips eller till och med en påse Doritos, behöver du ibland bara lite protein i ditt mellanmål. är och bör vara din favorit för alla dina ryckiga behov.

Grundarna grundades i oktober 2013 och hade skapat sin serie färskt nötkött och var förbryllade över hur de ville marknadsföra sin produkt samt vad de skulle namnge sitt företag. Efter att ha deltagit i ett Call of Duty-evenemang och en massa brainstorming senare landade pojkarna på företagsnamnet, ett företag som ägnar sig åt att driva spelare med premium nötkött.

För närvarande har företaget sju olika smaker av deras läckra ryckiga, liksom två separata smaker av ryckiga nötköttpinnar (med fler smaker på vägen!) Nyligen var människorna på HQ vänliga nog att skicka över några produktprover av deras jerky att prova och granska!

Här är en nedladdning av de smaker jag kommer att granska:
• Double-Habanero (2,85 oz. Väska)
• Honung BQQ (2,85 oz. Väska)
• Jalapeño nötköttspinne
• Teriyaki (2,85 oz. Väska)

Dubbel Habanero

Du tar en bit av habanero och habanero biter tillbaka. Nu ska jag vara helt ärlig; Jag är en total krass när det gäller allt som potentiellt kan ha mycket krydda. Så jag var lite nervös när jag skickade mig dubbelt ryckigt med Habanero-smak.

Först bet jag av en liten bit av det kryddiga nötköttet, och det var inte vad jag förväntade mig alls. Jag förväntade mig att min mun skulle brinna. Men det var inte dåligt alls. Beviljas att det fanns lite kryddig eftersmak i mina läppar, men det var något jag kunde tolerera.

Om du gillar kryddig mat kan du bli besviken över denna smaks värmeindex. Ändå kommer du att känna en smak av smaken efteråt.

Honey BBQ

Att vara ett fan av honung bbq någonting, det här var den första smaken jag åt mig när jag fick mitt paket. Det första jag luktade när jag öppnade påsen var doften av honungsgrill, så jag tvekade naturligtvis inte att ta en bit ur den.

Det var sött, med en aning snålt; rätt mängd av båda, så att säga, det var inte en som övermäktade den andra. Jag skulle aldrig ha trott att honungsgrill skulle smaka så bra på nötkött, men jag är glad att det gör det, för den här var min favorit av alla smaker jag samplade.

Jalapeño nötköttspinne

Precis som den dubbla habanero var jag lite tveksam till att prova de kryddiga smakerna, men när jag bestämde mig för att prova det mer skarpa ryckiga först före den här var jag mer öppensinnad.

Även om jag inte är ett fan av kryddig mat, skulle jag gärna äta / dela lite av det om någon skulle erbjuda mig en pinne av denna smak. Det bör vara värt att notera, att jag inte är ett fan av nötköttpinnar (t.ex.) oavsett, detta var en annan utsökt smak som jag gärna provade.

Teriyaki

Efter att jag hade provat honungsgrillar var teriyaki nästa smak jag försökte; en del kan hävda att teriyaki inte hör hemma på nötkött, men jag tyckte att smaken var spännande, jag kunde se mig själv köpa en påse med saker medan jag spelade några omgångar online.

Den enda nackdelen med denna smak var dock det faktum att jag inte kunde smaka en hel del av teriyaki-smaken i den. Det var minimalt och jag hoppades på lite mer smak än vad jag förväntade mig.

Kort sagt, är ett märkligt märke av nötkött. Som någon som inte är en nötkött entusiast, jag kommer att spela in och sa att detta märke av nötkött är den enda varumärkeJag kommer att konsumera.

Dessutom, när jag sammanställde den här recensionen fick jag flera av mina vänner att prova några, vissa var nötkött, entusiaster och allt från dem som aldrig provat nötkött i sitt liv. Alla älskade det!

Jag rekommenderar starkt detta nötkött för alla oavsett hur mycket (eller hur lite) du älskar nötkött. Med en mängd olika smaker att prova, kommer det säkert att finnas minst en smak som kommer att dra uppmärksamheten.

Redaktörens anmärkning: Vi vill tacka för att du skickade oss över flera smaker för att försöka granska.

Om du är intresserad av att försöka gå vidare till deras hemsida och ange koden “KnowTechie”I kassan för att få rabatt på ditt köp!

De goda

Olika smaker att prova

Rimligt prissatt

Ett enkelt mellanmål att äta medan du spelar

Det dåliga

Väntar tålmodigt på att fler smaker ska komma fram