Recension: JBL Flip 4 – Ett seriöst värde på $ 99

Jag har hållit fast vid den här JBL Flip 4-högtalaren under en längre tid, längre än vad jag vanligtvis brukar när jag granskar en ny produkt. Det etiska svaret här är att jag har testat det noggrant under olika förhållanden och vad som helst, men sanningen är att jag har använt det som om det var en av mina egna talare.

Med det sommar var det bästa sättet att testa den här högtalaren att använda i verkliga upplevelser. Som att ta den till stranden och använda den vid matlagning. Allt jag gjorde. I varje fall rockade JBL Flip 4 det. Sanningsenligt kunde jag inte förvänta mig något mindre när det gäller JBL. Jag har varit ett stort fan av deras högtalare ända sedan de tidiga dagarna. Företaget är konsekvent och JBL Flip 4 är ett utmärkt exempel.

Okej, så vad gör den här högtalaren så speciell? Till att börja med är det vattentätt. Inte många högtalare där ute med den här ljudkvaliteten erbjuder det. Visst, de kan vara stänksäkra, men med JBL Flip 4 kan du helt sänka ner den i vatten och få den helt oskadd. Med all den senaste vattentäthetstekniken som finns där, slår det mig fortfarande.

JBL flip 4 Bluetooth-högtalare

JBL Flip 4: s ljud är något som bör noteras. För en mellanstor Bluetooth-högtalare vev den här saken. Gilla, inte motbjudande högt, men tillräckligt högt för att ljudet rör sig utan att förlora någon kvalitet. Och det är inte heller diskant. Högtalaren är utrustad med vad JBL kallar en “Bass Radiator”, men jag antar att det bara är ett snyggt ord för en subwoofer. Jag kan ha fel, men det är min bästa gissning. Jag är inte en audiofil eller något, men jag kan säga att den här saken låter fantastiskt för sin storlek. Jag kunde använda högtalaren både på stranden och under en cookout och kände på intet sätt att den inte hanterade den.

Vad jag verkligen tycker om JBL Flip 4 är hur hållbar den är. Jag kan ta den här saken var som helst utan att oroa mig för att tappa den eller få den uppblåst. Jag vet att den här saken kan slå. Jag har provat detta med andra Bluetooth-högtalare och efter ett par månaders slitage sliter de så småningom på sängen. För mig är hållbarhet något jag tänker på när jag köper en av dessa högtalare. Efter att ha haft den här talaren i ett par månader nu vet jag att det är något som kommer att hålla mig i flera år.

JBL flip 4-högtalare

Högtalaren har också många andra coola funktioner. Till exempel JBL Connect +, som tillåter andra att ansluta sina JBL-högtalare till dina. Så istället för att en högtalare gör allt arbete kan du länka upp till 100 andra högtalare till det, vilket är ganska sjuk. Andra funktioner inkluderar högtalartelefonfunktioner och röstintegration med Siri eller Google Now. Inte dåligt för Bluetooth-högtalare, eller hur?

JBL Flip 4 är utan tvekan en premiumhögtalare, vilket innebär att du måste betala ett premiumpris. Men här är kickern, det är inte så dyrt när du tänker på det. Detaljhandelspriset för den här högtalaren ligger runt $ 99-märket. Visst, det låter dyrt först, men när du tar med JBL-namnet och ljudet är priset faktiskt ett fynd. Nu säger jag inte att du inte kan hitta något jämförbart till ett lägre pris, men igen kommer det antagligen inte att vara så länge som JBL. För mig är det den avgörande faktorn.

Sammantaget, om du är ute efter en högkvalitativ Bluetooth-högtalare i $ 100-serien, borde JBL Flip 4 vara högst upp på din lista.

De goda

Extremt enkel att använda

Det är vattentätt

Fantastiskt ljud

Perfekt för alla miljöer

Det dåliga

Ärligt talat finns det verkligen inget dåligt jag kan säga om JBL Flip 4