Recension: G9 TC Port bärbar e-nagelförångare – det är dyrt men resultaten är fantastiska | KnowTechie

Jag är inte ett stort fan av dabbing. Hela processen är rörigt, klibbigt och rent av obehagligt. Missförstå mig inte, sluteffekten är överlägset en av de bästa där ute, men för mig uppväger nackdelarna tyvärr proffsen.

Nu har jag inte svurit från att dabba helt, jag hittar bara sätt som gör hela upplevelsen enklare. Till exempel är denna G9 TC Port bärbara e-nagel ett perfekt exempel. Istället för att släpa runt ett e-nail kit tillsammans med att hitta ett tillgängligt eluttag eliminerar TC Port alla dessa problem med en $ 199 bärbar lösning.

För att vara ärlig har jag inte mycket erfarenhet när det gäller den här typen av enheter, men tidigare har jag testat några och upptäckt att TC-porten överträffar dem alla. Varför? Det är väldigt enkelt att använda och erbjuder fantastiska resultat. Låt oss dyka in lite djupare.

Att slå på enheten tar fem klick på strömbrytaren. Tre klick till efter att strömmen startats startar uppvärmningen. Härifrån tar det cirka 10-15 sekunder att nå den optimala uppvärmningstemperaturen. Först när jag började testa TC-porten hade jag några svårigheter. Till exempel visste jag inte att strömbrytaren måste tryckas in tre gånger för att starta ugnen. En enkel blick på bruksanvisningen styrde mig på rätt spår. Därifrån gick det smidigt.

Det bör också vara värt att notera att enheten inte är förladdad, så du måste ansluta den och ge batterierna full laddning innan du använder den. Jag var väldigt upphetsad när jag fick paketet och tänkte att jag skulle kunna skjuta upp den här valpen direkt, men till slut fick jag vänta ungefär en timme så. Jag var verkligen inte nöjd med det.

Okej, funktioner. TC-porten är en av de enda bärbara e-naglarna som använder en kiselkarbiduppvärmningskammare. Vad betyder allt detta? Jag är inte riktigt säker, men jag vet att slutresultatet är ganska fantastiskt. Enheten har ett 3000 mAh avtagbart batteri som är koppling om du har ett extrabatteri som ligger runt. I mina tester tyckte jag att batteriets livslängd var riktigt bra, vilket är förvånande för den här typen av enheter.

G9 TC-port

När det gäller att faktiskt använda TC-porten gillade jag verkligen upplevelsen. Tidigare, när som helst jag formade eller rökt koncentrat, skulle mina lungor ta ett absolut slag. Det betyder att när som helst jag träffade skulle jag hosta i minuter. Med TC-porten upplevde jag en liten mängd hosta. Enheten använder en vattenbubblare som kyler ner den heta ångan innan den kommer in i lungorna. Detta är extremt användbart för alla som inte har mycket erfarenhet av att dabba.

TC-porten är byggd ganska tuff också. Enheten kan stå upp på egen hand och känns inte som om den är gjord av billiga material. Min enda oro är glasbubblan. Om du slår över enheten är det stor chans att bubblaren krossar i bitar. Tänk bara på det.

Sammantaget är TC-porten en bra enhet om du är någon som ständigt dabbar. Det är bärbart, lätt att använda och definitivt ett bättre alternativ som de flesta saker du hittar där ute. Den enda kickern är att enheten kostar 199 $, vilket enligt min mening är högt. Men om du tänker på allt besvär det eliminerar tvättar ena handen den andra. Min slutliga dom? Jag gillar det och jag tror att du också kommer att göra det.

De goda

Byggd tuff

Utmärkt vape kvalitet

Galen batteritid

Det dåliga

Du måste ladda enheten i ungefär en timme innan du använder den

Rengöring är ett besvär