Recension: Eachine E52 Pocket Drone

Recension: Eachine E52 Pocket Drone

De goda

Fantastisk design

Packad med en hel massa funktioner

Det är överkomligt

Det har WiFi

Det dåliga

Dålig batteritid

Propellrar flyger iväg när du kraschar den

Mycket tunn

Kontroller kan vara lite förvirrande

Att hitta en bra och anständig fyrhjuling till ett rimligt pris idag är inte lätt. Och tyvärr, om du tittar på denna Eachine 52 pocket drone, är det nog bäst att fortsätta titta.

Jag menar, missförstå mig inte, drönaren har massor av fantastiska funktioner som WiFi, kamera, en smartphone-app och en massa andra flygande godsaker. Och till enhetens kredit fungerar alla dessa funktioner felfritt. Min enda fråga är att det förmodligen inte kommer att pågå en månad.

Jag vet det här. Jag kraschade mina mycket.

Och det är problemet. Varje gång jag skulle flyga den här saken skulle jag så småningom krascha den. Detta fick i sin tur alltid att en av propellerna flyger iväg, och då måste jag hitta och dra ut propellern ur någon form av avgrund. Denna cykel fortsatte om och om igen, eller tills jag blev uttråkad.

Nu är jag inte någon drönare. Jag har flugit många av dessa valpar. Jag vet hur man flyger, något. Det är det som avskräckt mig mest. Jag hittade direkt efter start att jag skulle behöva justera trimmen på fjärrkontrollen eller via appen. Föreställ dig att någon köper detta för första gången utan någon form av flygupplevelse? Det finns en enorm inlärningskurva, och denna fyrhjuling gör det inte lätt.

Lyckligtvis finns det en start- och landningsknapp. Detta hjälper mycket. Men därifrån är du kvar att använda kontrollerna via fjärrkontrollen eller via appen, vilket kan vara utmanande. När enheten är i luften flyger den ganska smidigt när du har justerat allt. Drönarens flygkontroller är också mycket lyhörda. Det finns ingen fördröjning, vilket jag uppskattade.

Enhetens kamera gör också ett anständigt livestreaming. Videoströmmar i 720P, men med det kommer mycket batterikraft. Eachine 52-fickdronen kan bara flyga i bara 8-10 minuter. Kameror och WiFi kommer att göra det.

varje ficka drönare

En annan sak är dess design. Det ser mycket ut som en DJI Mavic Pro med sina vikbara propellerarmar. Men problemet med det är att du kastar någon form av hållbarhet. Om det här är något som är skräddarsytt för barn och nybörjare, skulle det inte vara vettigt att sätta några skyddsåtgärder på plats? Det verkar som om företaget visar sin törst genom att försöka åka på DJIs framgång.

Denna fyrkopter säljer för närvarande på Amazon för $ 50. För pengarna låter Everyines fickdrona som en stjäl. Men i själva verket, om du bryter den inom den första månaden och tar slut på dina reservpropeller, är det verkligen värt det. För mig är det inte 8-10 minuters flygtid.

Peka tomt, om du vill komma in i dronvärlden är det bäst att investera lite pengar i och kolla in några av de mer traditionella drönartillverkarna som DJI och Parrot (ett bra val är det här). I grund och botten vill du ha något som inte går sönder efter några gånger med det.

De goda

Fantastisk design

Packad med en hel massa funktioner

Det är överkomligt

Det har WiFi

Det dåliga

Låg batteritid

Propellrar flyger iväg när du kraschar den

Mycket tunn

Kontroller kan vara lite förvirrande