Recension: Atman King Goldenfish Pipe – den här sugaren gjorde mig till en tro på rör igen KnowTechie

Det finns inte så många produkter där ute som gör mig alltför upphetsad, men detta Atman King Goldenfish-rör är definitivt en som blåste bort mig.

Som du kanske eller inte vet gör vi recensioner av vape här. Så när jag erbjöds något som, ja, inte var en vape, var jag inte så glad att prova det. Hela tanken på att bränna min ogräs sitter inte så bra med mig efter att ha tillbringat 2 eller fler år med att använda vapes, men hej, jag kan inte slå något förrän jag försöker det, eller hur?

Som det visar sig blev jag absolut kär i det här röret. Men innan det kallas ett rör är det lite mer än så. Tänk på det som en jätte glasfog eller trubbig. För att använda den, packa helt enkelt någon mängd cannabis eller lösa bladmaterial i röret, därifrån, skjut bara bort. Glaset håller materialet inuti antändt, så du behöver inte fortsätta att tända det om och om igen.

atman kung guldfisk

Den geniala delen av allt är att du kan fylla röret med så mycket material som du vill. Om du bara vill packa tillräckligt för bara ett par träffar, som en en-hitter, justerar du rörets korkskruv medurs för att tillgodose din mängd cannabis. Det bästa med Atman King Goldenfish är att den fungerar med vilken mängd material som helst.

Dessutom är röret vansinnigt lätt att använda. Om du har någon erfarenhet av en hitter eller någon form av rör, vet du exakt vad du ska göra med Atman King Goldenfish. Det blir verkligen inte enklare än så här.

När det gäller rörets faktiska design och storlek är det perfekt för alla situationer. Den är tillräckligt liten för att passa i fickan och tillräckligt hållbar för att den inte ska krossas eller gå sönder om du av misstag tappar den. Lyckligtvis erbjuder Atman ett års garanti på sina enheter så det finns alltid den vägen om det oundvikliga händer.

Sammantaget är Atman King Goldenfish en av de bästa rören jag någonsin lagt mina händer på. Ärligt talat trodde jag inte att jag skulle vilja ha det så mycket, men det är så vansinnigt lätt att använda och bärbart att jag i princip inte kan lämna huset utan det. Det är en av de saker du kan packa helt innan du lämnar ditt hus och få allt att hålla dig hela dagen. Allvarligt, den här saken har kommit i koppling så många gånger.

Tänk på alla de gånger du tvekade att rulla en led? Jag kan inte skylla på dig, det tar tid och skicklighet att rulla en ordentlig fet. Med den här sugaren behöver du aldrig oroa dig för det och saker som båtliv och det går ständigt ut. Ärligt talat, detta är en spelväxlare.

Atman King Goldenfish säljs på $ 69, och som nämnts tidigare kommer det ett års garanti. Visst, priset är lite där uppe när du betraktar detta bara som ett glasrör, men enligt min erfarenhet av det är det värt vartenda öre.

Ursäkta mig medan jag tänder.

De goda

Galen enkelt att använda

Rengöring är enkelt

Att ha förmågan att packa så mycket eller så lite du vill är en enorm försäljningsargument

Du kan ta den var som helst

Det dåliga

Priset är lite högt

Gummispetsen som den kommer med stannar aldrig på röret