Recension: Archeer Bamboo Bluetooth-högtalare – En av de bästa Bluetooth-högtalarna som finns där KnowTechie

Det är väldigt tufft att hitta en Bluetooth-högtalare idag som kombinerar fantastiskt ljud tillsammans med en fantastisk design. Det är inte svårt om du har pengar att kasta runt. Men för de flesta kan det vara svårt att hitta något som innehåller båda dessa funktioner till ett överkomligt pris.

Fortsätt och försök klicka på den här länken. Allvarligt, klicka på den. Du ser att det finns en massa prisvärda högtalare, men för det mesta är de ganska hemska med några få undantag. Missförstå mig inte, de är förmodligen fantastiska högtalare som erbjuder bra ljud, men för att vara rättvis skulle många av dem inte fångas döda i mitt hus. Allvarligt sett är några av dem raka motstånd. Klicka på länken ovan om du inte redan har gjort det.

Rikta nu upp din högtalare från Archeer. Lägg märke till något annat? Det är en snygg högtalare och gissa vad, det låter också fantastiskt. Du kan faktiskt inte höra det från bilderna, men jag ger dig mitt ord, det låter vansinnigt bra. Låt oss dyka in lite längre.

archeer bambu Bluetooth-högtalare

Okej, vad gör den här högtalaren så unik? Till att börja med är den gjord av äkta bambu. Bilderna gör det inte rättvisa men tar mitt ord för det; detta är en av de sexigaste Bluetooth-högtalarna jag har sett där ute, och lita på mig, jag har sett och granskat många av dem. Högtalaren känns inte billig heller. Det har en viss vikt, men kom ihåg att vikten på en högtalare inte nödvändigtvis betyder att den är bra eller inte. I det här fallet känns det bara som att materialen som används på högtalaren var av trä och bambu av hög kvalitet.

När det gäller ljudet kan ingen annan högtalare i sitt prisklass konkurrera med det. Period. Min favoritdel av denna högtalare är subwoofern. Att hitta en Bluetooth-högtalare till detta pris med inkludering av en subwoofer är sällsynt. Högtalaren har dubbla 5W-drivrutiner, och subwoofern vaggar 15W av bedårande kraft. Jag är inte en audiofil så tyvärr kan jag inte berätta hur du gör det i vissa frekvenser och vad inte, men jag kan säga att den här högtalaren vaggar. Jag lyssnar på mycket metal-musik och ärligt talat kan många Bluetooth-högtalare inte hantera det bra, för som du kanske eller kanske inte vet innehåller metal-musik en massa kontrabas-trummor och oförlåtande baslinjer.

Bluetooth högtalare

Jag lyssnar på mycket metallmusik och helt ärligt talat kan många Bluetooth-högtalare inte hantera genren bra, för som du kanske eller kanske inte vet innehåller metallmusiken mycket kontrabasstrummande och oförlåtliga baslinjer. Så med vanliga Bluetooth-högtalare kommer ljudet vanligtvis ut meh. Med den här högtalaren, jävla gud, blev jag blåst bort. Subwoofern skjuter ut basen som att det inte är någon sak. Seriöst, jag kan inte betona detta nog, ljudet från den här högtalaren dödar det absolut.

Högtalaren är för närvarande inställd bredvid min Amazon Echo Dot, så den är kontinuerligt inkopplad. Jag hade kopplat ur den en gång för teständamål och fann att det gav mig ett par dagars batteritid. Högtalaren har ett inbyggt 5200 mAh batteri och kan enkelt laddas med en medföljande USB-kabel. Återigen, eftersom detta är anslutet till min Echo Dot, är utbudet inte ett problem för mig. Archeer hävdar dock att dess Bluetooth-sortiment kan nå så långt som upp till 33 fot.

bambu Bluetooth-högtalare

Min sista dom är följande: köp den, särskilt om du är ute efter en ny Bluetooth-högtalare. På allvar, för pengarna finns det inget bättre. Om du letar efter något bärbart kanske den här högtalaren inte passar perfekt. Tänk på detta som mer av en hemtalare i motsats till en extern. Lita på mig, när du väl ser det personligen vet du vad jag pratar om. Dessutom ser det mycket bättre ut på ett bokfodral än att det skulle sitta ovanpå ett picknickbord.

För närvarande säger listpriset på högtalaren att det vanligtvis är $ 199, men jag har personligen sett det på $ 70-märket under ganska lång tid. Ärligt talat, även till 200 dollar, skulle den här högtalaren vara ett fynd. Men på bara $ 70 är detta en absolut stjäla.

De goda

Vacker design

Ljudet är bara fantastiskt

Det finns en subwoofer!

Bra pris

Det dåliga

Det är säkert bärbart, men det är inte något jag vill ta fram i elementen.