LucidSounds LS35X syftar till monterna som det första licensierade Scorpio-headsetet KnowTechie

Stora nyheter idag från våra vänner på LucidSound när de går från rekommenderat till måste-ha med sitt senaste headset, LS35X. Nu har LucidSound släppt trådlösa headset tidigare. Om du känner till vår täckning av dem vet du att vi tyckte att det fungerade bra, men inte perfekt.

LS35X lovar att göra något jag inte kan säga att jag har sett ett headset göra ute i naturen, para ihop med Xbox One trådlöst, utan en adapter, ungefär som kontrollerna gör. Åh och låt mig berätta hur härligt det är! Som förälder tenderar mina headsetkablar och USB-adaptrar att försvinna, bara för att hittas igen någon gång efter att jag har flyttat till en ny lösning. Detta låter som en idealisk lösning för mig.

Läs mer: Recension: Turtle Beach Stealth 700 PS4-headset

Nu är ett headset direkt marknadsfört till den nya Xbox och PC redan ett plus, men LS35X har faktiskt några imponerande tekniska funktioner som kommer att chockera alla som förväntar sig ett pris som konkurrerar med LucidSound-konkurrenter som ASTRO. Med 50 mm neodymdrivrutiner för att ge exceptionellt detaljerat ljud, vilket är ett trevligt sätt att säga att de är stora, betyder att du kan hitta uppslukande ljud med ett snyggt, stort headset. LS35X är kompatibel med Windows Sonic rymdljud och även Dolby® Atmos ™ för hörlurar, vilket skapar unikt och uppslukande ljud.

Baller.

Som ett LucidSound-headset är hörlurarna designade fantastiskt med samma kontroller som dess föregångare, men det jag tyckte var otroligt intressant var att det kommer att finnas en ny öronkoppdesign på LS35X. Detta har faktiskt varit något som både J och jag har funnit utrymme att ta itu med tidigare och jag är helt förvånad över att se om denna förändring sätter detta i den absoluta premiumstratosfären för spelheadset.

Jag skulle säga att du kommer att få reda på den här semestern när de släpps men jag skickar ett mejl till LucidSound just nu för att se om jag kan få lite tid med dem på E3!

► LucidSound