Kodi kraschar uppspelning på NVIDIA Shield TV Pro 2019 utgivningsytor, lösning inuti

Du vet att en video erbjuder den bästa tittarupplevelsen när den spelas på en stor skärm. Av samma anledning är smarta TV-apparater populära bland filmfans eftersom de kan spela upp allt från webben. Vad händer om du redan har en icke-smart TV-apparat som fungerar bra?

Du kan göra det smart med olika metoder (Amazon Fire Stick och NVIDIA Shield TV). Om du har en skosnörebudget kommer Android Boxes att rädda dig. De är tillgängliga för så lågt som $ 25.

Sterling Android TV Box (källa)

Jag är säker på att du har hört talas om Kodi (kanske du använder den). Debuterade som Xbox Media Player 2002 och ändrade namnet till Xbox Media Center (XBMC) nästa år. Och igen 2014 fick plattformen den nya titeln Kodi.

Den är tillgänglig i alla större operativsystem. Och många tillägg är tillgängliga för användarna för att hjälpa dem att bläddra onlineinnehåll. Men på grund av upphovsrättsfrågor slutar vissa att fungera så småningom. Oavsett detta använder miljoner fortfarande Kodi för att bläddra bland deras favoritinnehåll.

Så använder du Kodi på din Shield TV? Om du inte har de senaste 2019-modellerna kan du se att det fungerar utan några fel. Annars kan du ha problem med hängningen eller stoppa uppspelningsfel. Låt oss höra ett klagomål från en användare.

Jag uppdaterade nyligen till 2019 Shield Pro. Allt verkar fungera precis som min tidigare version 2017 men jag upptäcker att alla filmer jag tittar på går ut på menyn om och om igen. Jag kan återuppta platsen men vid en slumpmässig tid kommer den att gå ut igen. I går kväll testade jag på spmc och det verkade fungera bra. Jag såg det inte på länge men jag tittade på historien från Sin City och den slutade inte på mig. Om jag gick 18.4 och gjorde samma tid skulle det sluta.
Jag använder OMV-smb-andel. Har aldrig haft problem med den gamla skölden. Jag har försökt att stänga av många saker på skölden men ingenting hjälper det. Jag antog att det var mitt nätverk men varje gång jag kontrollerar det har det samma hastighet och signalstyrka. Jag kan strömma Pluto tv, jag har inte haft en chans att göra Netflix men jag kommer att testa det. Verkar bara vara med filmer och Kodi. Jag ser att det här var ett problem tidigare men jag kan inte hitta ett tydligt svar på mina problem.
Jag testade också en annan version från ett annat alternativ med Kodi 18.4 och det stoppade också uppspelningen. Jag började testa en gammal 18-version och hittills verkar det vara okej men jag måste testa vidare och jag laddade också ner några andra utgåvor.
Någon som har några idéer? Jag försökte också hitta loggen men filutforskaren som jag laddade ner hittade inga loggar under Android Kodi-mappen.
(Källa)

NVIDIA Shield TV Kodi kraschar

Källa

Han delade också sin oro på det officiella Shield TV-forumet (ta en titt på bilden ovan). Bortsett från råd att lämna SMB-aktier helt, innehåller båda trådarna inga användbara lösningar. Men vi lyckades hitta en på en annan plats.

Kämpar med Kodi kraschar på Shield? Lätt att lösa 🙂
Jag arbetade väldigt hårt över veckor för att förhindra kraschar av Kodi på skölden.
Och jag hade alltid kraschar under uppdateringar av filmer, musik eller bibliotek, att Kodi återvänder till Shield-huvudmenyn.
Så mycket människor rapporterar online om sådana problem.
Så jag ändrade många inställningar på SMB, LAN / Ehternet, Windows-register, energiinställningar, IP6 / 4-inställningar och så och så vidare.
På ingen tid kände jag igen några förbättringar: Kodi kraschade fortfarande efter 15-30 minuter.
Nu är det löst … väldigt enkelt 🙂
Jag fick från en “Kodinerd” följande råd:
Gå på Shield till utvecklarinställningar och öka värdet under “buffertlogger”.
Jag gjorde det maximalt.
OCH … fungerar. Inga kraschar längre i mitt fall.
Jag rullade tillbaka alla Kodi- och Windows-inställningar, som var i slutändan för ingenting 😉
(Källa)

Kodi NVIDIA Shield TV crash fix

De senaste Shield TV-varianterna gick live förra månaden och fixen du såg ovan dök upp online redan innan det. Det betyder att vi inte kan garantera effektiviteten i den här lösningen. Ändå är det ingen skada att försöka, eller hur?

För att komma ihåg har vi avslöjat bekräftelsen av frysningsproblem när vi skrev till externa hårddiskar på Shield TV Pro 2019. Glöm inte att hålla dig uppdaterad om PiunikaWeb så att du kan få ett meddelande om allt som händer runt enheten.

?