Instagram-funktioner testas: Dela direktmeddelanden (DM) som Story & amp; kontrollera vem som nämner dig

 Instagram-funktioner testas: Dela direktmeddelanden (DM) som Story & amp;  kontrollera vem som nämner dig

Ägs av Facebook, är Instagram utan tvekan en av de mest voguish sociala medieplattformarna, som är mycket omtyckt särskilt av ungdomar att dela sitt sociala liv med vänner och familj. Och precis som användare av andra tjänster är Instagrammers vanligtvis glada och nyfikna på att prova nya funktioner.

Tja, ja, två sådana nya funktioner är nu på gång, vilket betyder att om saker går smidigt kan Instagrammers snart se dem. Så vad är dessa funktioner?

Dela DM (direktmeddelanden) till Story

Berättelser på Instagram, som du kanske vet, precis som Snapchat, låter dig dela dina ögonblick, dvs. flera bilder och videor i ett bildspelformat i 24 timmar, och de försvinner automatiskt efter det. Men det kan finnas ett tillägg till detta.

Från och med nu testar Insta en funktion som låter dig dela direktmeddelanden (DM) i berättelser. Inte bara foton och videor utan även DM-apparater. Informationen kommer till Jane Manchuk Wong. Se själv alternativ som visas för att dela en DM som en berättelse:

Bortsett från det är en funktion som jag är säker på att Instagrammers skulle älska att ha förmågan att kontrollera vem som nämner dem (deras konto) i berättelser, kommentarer och bildtexter. För dem som ser fram emot något liknande detta, ja, utvecklarna har hört dig. Insta kan snart lägga till den här funktionen i tjänsten.

Instagram arbetar med att låta användare välja vem som kan nämna dem
Detta kan skydda användare från trakasserier

Här är vad funktionsbeskrivningen lyder:

Välj vem som kan @nämna dig för att länka till ditt konto i berättelser, kommentarer och bildtexter. Om du begränsar vem som kan @nämna dig, vet de att du inte tillåter alla att nämna dig om de försöker. Blockerade konton kan fortfarande @tala, men vi kommer inte att berätta för dem om dina inställningar och du kommer inte få ett meddelande om de gör det.

Här är en glimt av alternativet som ger dig ett alternativ att välja mellan – Alla, personer du följer eller alls inte nämner genom att stänga av dem:

Klicka / tryck för att förstora

Låter intressant, eller hur? Här hoppas jag att Instagrammers snart kan prova dessa funktioner.

?