Hur man startar en blogg för wannabe-entreprenören KnowTechie

 Hur man startar en blogg för wannabe-entreprenören  KnowTechie

Världen idag är full av möjligheter och för någon som jag som gillar att hålla jämna steg med den ständigt föränderliga världen av datorer är den perfekt! Jag undersöker alltid det “senaste och bästa” och mina vänner frågar alltid råd om vilken modell som är bäst för dem att köpa. Jag bestämde mig för att skapa en blogg så att de kan kolla in mina tankar utan att behöva fråga, och förhoppningsvis kan jag också ge lite inblick till andra intresserade!

Jag har inte haft min egen webbplats tidigare men det finns en massa information om hur man gör det om du söker på internet. Några av de större, välkända sajterna som Wix och GoDaddy erbjuder alla typer av hjälp, från gratis webbhotell till fullständiga tjänster för att designa din webbplats för dig. Jag hittade en webbplats om hur man startar en blogg av Neil Patel (neilpatel.com) som också är bra och har goda råd och riktning. Du bör titta runt och hitta vad som är vettigt för dig, eftersom det verkligen är lätt att komma igång.

Första saker först; du behöver ett domännamn och en värd. Du kan använda en gratis webbsajt, men antalet teman och plugin-program är begränsat och de kommer att inkludera deras namn i din webbadress / domännamn (yourblog.theirwebsite.com). Även om den fria värden låter bra, var medveten om att du kan spendera på teman och plugins om du vill ha något annorlunda än vad de erbjuder i sitt “gratis” paket. Om du vill ha en mer professionell eller slående blogg kanske du vill gå till alternativet för självhantering, där du betalar en liten månadsavgift för ett webbhotell för att ge lagring och åtkomst till din blogg. Med en egen webbhotell kommer du att ha många fler alternativ när du utformar dina sidor och behovet av att betala för extra kommer att minskas drastiskt! Ditt domännamn är den “adress” som dina läsare skriver i sökfältet för att hitta din webbplats. Du kommer att erbjudas olika tillägg som .com. .org eller till och med en som relaterar till din specifika plats som .co.uk så se till att du vet vilken du kommer att bli lyckligast med för din egen skapelse!

Jag älskar det faktum att jag kan tjäna pengar på min blogg eftersom det finns saker som kallas länkar (permalänkar eller associerade länkar) som jag kan lägga till på sidorna i min blogg (efter att ha gjort ett avtal med det berörda företaget). Jag lägger till länken och omdirigerar mina läsare till en företagswebbplats. Om företaget gör en försäljning på grund av min länk, kommer de att betala en liten provision för mig … alla små provisioner läggs samman

Du måste nu designa din blogg. För det första, en iögonfallande förstasida och sedan lägger du till mer – perfekt för att separera de objekt du presenterar (för mig blir det bärbara datorer / stationära datorer / surfplattor etc.).

Om du vill ha många val när du utformar din blogg kan du välja att använda premiumteman. Du kommer att få många fler funktioner för din webbdesign, det är mindre troligt att du får skräppost som kan påverka din sökrankning och värden är mer benägna att uppdatera teman oftare.

Bloggar är bra för alla entusiaster när du får hjälpa andra medan du undersöker och lär dig om ditt eget intressanta ämne. Här har du; du vet aldrig vart det kan leda !!