Granskning: MYNT Smart Tracker – Du tappar aldrig dina nycklar igen

Jag är den typ av person som ibland skulle vara för upptagen och för långt för att komma ihåg var jag placerade alla mina viktiga saker. Jag placerar ofta mina husnycklar och lägger mycket tid på att leta efter den på så många olika platser. Jag skulle vanligtvis tappa svalen och bli svindlad redan innan jag kan gå ut genom dörren. Samma sak med min telefon. Eftersom jag på något sätt är beroende av det för mina senaste arbetsrelaterade meddelanden, gör det verkligen svårt för mig att bli uppdaterad när jag tappar ur sikte.

Men allt förändrades när jag fick händerna på MYNT Smart Tracker. Produkterna syftar till att hjälpa mig att hitta mina värdefulla saker utan att förlora mitt tålamod och förnuft. MYNT Smart Tracker rekommenderas starkt av andra kunder så jag försökte det och jag har inte ångrat att använda den här enheten alls.

Utseende

mynt smart tracker

Jag blåste bort från den minut då jag packade upp enheten. Dess metallhölje verkade tillräckligt robust och såg ut att det kunde klara det vanliga slitage hos någon som var så klumpig som mig. Enheten är liten och det kom inte riktigt i vägen för min vanliga rutin. Det fastnade inte i min byxficka och var så lätt att jag inte ens märkte det. Lägg till det faktum att enheten är vattentät och tål väderförhållandena där jag bor. Det var helt perfekt för mig.

Enheten använde 2 CR-batterier som kan driva MYNT Smart tracker från sex månader till ett år. När batterierna tappar juice behöver jag bara svänga upp batterifacket och sätta i två nya batterier så är det lika bra som nytt!

Bonusen är att när jag är ansluten till någon enhet eller föremål får det mig inte att se ut som en klutz alls eftersom den är så snyggt designad och så tunn att du verkligen inte skulle märka att den var där. Det är så effektivt att jag är så tacksam att jag snubblat över den här produkten online.

Bluetooth-anslutning och enhetskompatibilitet

mynt smart tracker

Eftersom jag alltid är på språng måste jag alltid vara på tårna. Jag kunde ansluta enheten till min telefon med Bluetooth 4.0-kompatibilitet och installerade appen. Varje gång jag gick ut genom dörren och lämnade saker bakom mig, fick jag en tillräckligt hög ping för att påminna mig om min nästan miss. Jag skulle spåra föremålet snabbt på grund av MYNT Smart Tracker och jag skulle gå ut och ut genom dörren på nolltid. Det är så fantastiskt att bli påmind om saker jag kanske har glömt redan innan jag lämnar huset. Nu har jag mer tid att vara produktiv och spendera mindre tid på att oroa mig där jag placerar mina saker om och om igen.

Jag har alltid lutat mig mot Android-plattformsinstallerade enheter och jag fick reda på att det fungerar bra för min telefon. Appen interagerade snyggt med min telefon och min rädsla för att den inte skulle svara var ganska ogrundad. Det fungerade ganska bra med små förseningar eller förseningar. Jag hörde också att det skulle fungera bra på Mac OS-produkter liksom andra Apple-plattformar och produkter, vilket gör det ganska mångsidigt.

Andra produktfunktioner

Bortsett från det faktum att MYNT Smart Tracker är liten och lätt, upptäckte jag att den kunde göra mycket mer än jag förväntade mig att göra. Jag behövde inte min gamla klickpresentatör längre eftersom jag kunde ansluta min MYNT Smart Tracker till min bärbara dator och använde den som min PowerPoint-presentationsklickare. Det finns ingen försening i presentationen när jag klickade på knappen och bilderna övergick enkelt. Jag kunde också ansluta den till min musikspelare och jag kunde styra enheten även när jag var i köket och spelaren är i ett annat rum. Mångsidigheten hos MYNT Smart Tracker verkar inte känna några gränser.

Det kan också fungera som en kameralucka upp till 150 fot. Jag har inte provat den här funktionen ännu men från saker ser det ut att fungera sömlöst.

Förväntningarna uppfyllda

Sammantaget uppfyller MYNT Smart Tracker mina förväntningar. Det är inte bara enkelt och trendigt, det gör vad det lovade att göra och det hjälper mig verkligen mycket. Prestationsmässigt gör det vad det lovade att göra för priset som är ganska överkomligt. Om de på något sätt kan utöka produktsortimentet och inkludera fler funktioner skulle det säkert bli en större hit på marknaden.

De goda

Galen lätt

Underbar design

Den kan användas som en universell fjärrkontroll för din smartphone

Extremt prisvärd

Det dåliga

Android-appen kan ibland bli lite buggy

Kanske inte tillräckligt tunn för att få plats i en plånbok