Flickan från Crash Fever Facebook-annonser skrämmer mig i helvetet KnowTechie

Jag har spelat mer mobilspel än någonting på mina konsoler eller min dator. På grund av detta är det inte konstigt att se riktade annonser när jag går på Facebook som försöker övertyga mig om att kolla in något annat mobilspel. En som fångade mitt öga nyligen var. Det berodde inte på att det såg kul eller intressant ut utan på grund av den döda ögonflickan som slingrar sig i falsk spänning som om hon hålls under skjutvapen. Den här tjejen verkar vara ett försök att visa hur spännande det kan vara, men ärligt talat är jag för rädd för att ladda ner appen är hur hon äter din själ.

Seriöst, titta på detta ansikte. Hon är den mänskliga utföringsformen av att köra något genom google translate några gånger.

Om du inte har sett de annonser jag pratar om och dessa fruktansvärda skärmdumpar från min telefon inte är bekanta alls, kommer jag att köra igenom båda dessa styggelser. I den första annonsen finns det lite text som kommer upp över en telefon som spelas. Automatiseringen dyker sedan upp och uttrycker sin spänning i spelet. Sedan börjar hon upprepa frasen ”stöd mig, stöd mig, stöd mig” som jag fortfarande kan höra när jag lägger mig och sover på natten. Annonsen går sedan och visar någon dåligt tryck på de färgade formerna på skärmen och hon säger att hon inte gjorde det bra. Hon uttrycker att nästa gång hon kommer att göra bättre och säger sedan att det är vår tur.

Hon vet att du tittar på. Gud hjälper oss alla.

I den andra videon verkar flickan vara förbryllad och uttrycker att hon har fastnat. I själva verket säger hon “Jag har varit på den här bossaren för alltid.” Då inser hon att hon har en förmåga och massor av text dyker upp på skärmen i hopp om att förmågan ska vara bra. En kedjereaktion händer och spelets ljud är starkare än hennes entusiastiska skrik medan dum text blinkar på skärmen. Det är så konstigt eftersom hon pratar över ljudeffekterna och hela videon bleknar till svart. Kulsprutan låter och hennes skrik sänker mig i min ryggrad. Det är så jag dör.

Inledningsvis skriver jag bort detta som en utländsk tjej som de försöker förmedla som en amerikaniserad tjej. Hennes udda modeval ser dock ut som om hon plockades ur uppsättningen Saved By The Bell. I själva verket med sina trötta och sjunkna ögon och hennes slöa rörelser ihop med den något nervösa blicken utanför kameran. En del av mig är verkligen bekymrad över den här tjejen och jag hoppas att hon är okej. Jag menar, det är helt möjligt att det är något skändligt med jag-tjejen som inte visas i några annonser på den officiella Crash Fever Facebook-sidan eller någon annanstans än några få udda annonser som dykt upp nyligen.

Jag har sett andra annonser från Crash Fever som annonserar att kvinnorna du får som karaktärer blir bustier och bär smalare kläder. Det är tydligt att det finns en marknad som de hoppas kunna nå med dessa annonser. Passar den “hemliga tjejen” demografiska upp med den “busty waifu” demografiska eller är detta försök att dela och erövra?

Jag lämnar allt med det här, det kan vara men, men det finns inget sätt att du inte kan titta på de här bilderna och inte tro att det är något av. Det är inte enkelt och jag kunde inte omedelbart sätta fingret på det, men om de förväntar sig att den här tjejen ska gå tå till tå med Arnold Schwarzenegger och Kate Upton när det gäller mobilspelsannonser … Tja, de två kommer tyvärr aldrig att stå en chans mot Eater of Worlds.

Crash Fever, du är galen läskig.