[Fixed] Google Stadias Final Fantasy XV spara & amp; Kamrater kraschar buggar yta, förstas lösning inuti

Originalberättelsen (publicerad 28 november 2019) följer:

Lanseringen av Google Stadia är företaget som meddelar att det har en fot in i spelens framtid. Men som du förväntar dig av en debutprodukt känns Stadia fortfarande som en massiv satsning eftersom tekniken inte verkar vara redo.

Google Stadia-recensioner har flög runt och från utseendet på saker är spelströmningstjänsten inte det som lovades. Forbes beskriver det som ”ett spännande men ändå djupt bristfälligt system” medan The Verge tycker att Stadia ”fortfarande bara är en beta.”

PiunikaWeb-läsare har redan stött på vår täckning om överhettning av Chromecast Ultra och bärbara datorer när de är anslutna till Stadia.

Google Stadia Chromecast Ultra

Vi stötte också på rapporter om att en av Stadias begränsningar kan kringgås, så att nästan alla Android-användare kan komma åt tjänsten och inte bara välja Google Pixel-telefoner.

Idag har vi nya rapporter om ett par irriterande buggar som Stadia-spelare upplever när de spelar Final Fantasy XV.

Efter ungefär fjorton timmars speltid förstördes mitt filspel och jag kan inte längre spara eller spara automatiskt oavsett vilken fil jag försöker ladda. Jag kan inte ens spara ett nytt spel. Jag kontaktade Googles support och de sa att det finns ett fel i utvecklarporten. Jag sträcker mig nu till kvadratisk enix, men jag vet inte hur pålitligt det kommer att vara. Tyvärr kommer Google inte att återbetala spelet, eftersom korruption i spara filer inte klassificeras som defekt.
Källa

Jag spelar final fantasy xv, men när jag vill spara fick jag det här meddelandet! Hjälp mig snälla, jag vill inte tappa framstegen. Någon tips?
Källa

Nedan visas felet som Stadia Final Fantasy XV-spelare ser på sina skärmar när de försöker spara sina spelframsteg.

Det gick inte att spara spelet. Spelet fortsätter, men den aktuella utvecklingen sparas inte.

Stadia-Final-Fantasy-XV-save-bug

Stadia Final Fantasy XV spara bugg (källa)

Såvida du inte hade spelat under två timmar återbetalar inte Google vad du betalat för Final Fantasy XV-spelet. Ännu mer frustrerande är att varken Google eller Square Enix har varit till någon betydande hjälp för dem som sökte hjälp, med båda glada att kasta skulden på varandra.

Square-Enix-och-Google-på-Stadia-Final-Fantasy-XV-spar-bug

Square Enix och Google på spara buggen på Stadia Final Fantasy XV (Källa)

Medan vi väntar på den officiella kommunikationen (och fixar) från den som berörs, har någon det som ser ut som en skarp lösning, men baserat på några av svaren fixar det till synes sparfelet.

Jag sov i en släpvagn först, fick felet när jag vaknade när det försökte spara automatiskt. Hoppade i bilen och körde till en camping i närheten. Slog läger. När jag vaknade gav det mig felet igen när det försökte spara automatiskt, men sedan försökte jag spara det manuellt och fungerade.

Tillfällig fix-för-Stadia-Final-Fantasy-XV-spara-bug

Tillfällig fix för Stadia Final Fantasy XV spara bugg (Källa)

Det är ingen mening … Men dina steg verkar helt fungera för mig! TACK! Du räddade mig!
Källa

Tack så mycket att det fungerade jag kunde spara! Du är en hjälte!
Källa

Det är möjligt att lösningen ovan kanske inte fungerar för alla drabbade Final Fantasy XV-spelare på Stadia, men det är värt att prova om du inte är okej med att förlora timmar av spel.

För dem som funderar på att satsa på en av DLC: erna, Final Fantasy XV: Comrades, finns det ännu mer att oroa sig för. Tydligen är DLC oåtkomlig och kraschar enligt uppgift på Stadia.

Jag försöker spela Final Fantasy XVs Comrades-expansion, men det kraschar vid samma tidpunkt efter den första scenen när du går ut ur lastbilen. Är det någon annan som har det här problemet? Här är en video av kraschen, den kan återskapas vid varje försök
Källa

Stadia FFXV Comrades Crash

Exakt samma sak händer också med mig. Skulle vara trevligt om vi kunde få en bekräftelse på när detta kommer att åtgärdas. Vill verkligen spela online.

Jag trodde att denna fråga bara var jag. Det hände mig för några nätter sedan. Jag kan skapa min karaktär men så snart jag går av lastbilen för att bekämpa demoner i början kraschar den. Jag hoppas att Square Enix kan lösa problemet snart.

Till skillnad från spara bugg finns det ingen lösning för Final Fantasy XV: Comrades kraschar bugg, men vi hoppas att Square Enix kommer att ta itu med problemet ganska snart.

Upplever du något av dessa fel på Google Stadia? Dela med oss ​​i dina kommentarer nedan.

Uppdatering (3 december 2019)

Tydligen vet Square Enix inte om eller när sparfelet för de som spelar Final Fantasy XV på Google Stadia kommer att tas upp. Som du väntar har företaget föreslagit en ganska generisk lösning. Detaljer här.

Uppdatering 2 (6 december 2019)

Google Stadia-teamet säger att Final Fantasy XV-sparfelet har åtgärdats. Ett gäng berörda spelare i spelet har också bekräftat att problemet verkligen har fixats, men det finns fortfarande inget ord om Final Fantasy XV: Comrades-frågan. Detaljer här.

?