Elago M4 är en iPhone-stativ som du absolut inte behöver, men definitivt vill | KnowTechie

Låt oss få något ur vägen just nu. Använder någon faktiskt telefonställ? Har jag saknat lite kvalitetsutrustning genom åren, för jag ser det bara inte, jag misslyckas med att se verktyget i en ärlig-mot-Gud-ställning. De små kickstands som du hittar på fall, ibland kanske jag kan se att det är till hjälp, men dedikerade stativ? Missa mig med det där.

Nu när jag har berättat hur mycket jag hatar smarttelefonstativ, låt mig presentera dig för Elago M4 iPhone-stativet. Vår kärlek till nostalgi känner inga gränser, och detta är det perfekta exemplet på något som verkligen inte behöver existera, men som kommer att köpas som gangbusters på grund av någon konstig lojalitet mot ett varumärke som senare skulle fortsätta att designa smarttelefonen i din ficka.

Och vilket bättre sätt att hedra din nya, mer sofistikerade iPhone än genom att placera den i det livlösa, ihåliga skalet på original Macintosh.

Skjut bara in din iPhone, kör din strömkabel igenom och du har ett riktigt obekvämt sätt att titta på en landskapsvy av din telefon! Anslut ett Bluetooth-tangentbord så att du kan skada din syn ännu mer när du tittar på din babyskärm! Vill du använda din stora skärm “Plus” iPhone-skärm i M4-stativet? Synd, för det här fungerar bara med 6, 6S och iPhone 7.

Det retro Macintosh-stativet kostar 34,99 dollar och passar perfekt med ditt retro-Apple-klockställ.

► Elago M4 iPhone-stativ