Detta stående skrivbord gör arbete till (subtil) övning | KnowTechie

Stående skrivbord är raseri: “Thomas Jefferson hade en!” gråta produktivitetshackarna. “Om jag hade en så fin hårdvara i mitt hus, kunde jag säkert skriva ett lands konstitution!”

Under de senaste veckorna har jag använt SmartDesk 2 av Autonomous. Medan jag har skrivit exakt nollprovade lagtexter under denna period har jag begärt vad det innebär att arbeta framför en dator hela dagen. Att skriva och klicka kan vara mycket mer aktiv än du tror. Stå bara upprätt när du gör det.

SmartDesk 2 är ett höjdjusterbart skrivbord som packar elektronik i benen för att automatiskt höja eller sänka skrivbordet till vilken höjd användaren tycker är mest önskvärd. I sitt upphöjda läge placerar skrivbordet min bärbara dator i en perfekt bekväm höjd för att jag ska kunna skriva medan jag står. Bort är passiviteten från mitt arbetsparadigm – mina ben är förlovade, jag är medveten om min hållning och jag kan lättare skaka min kropp i takt med min musik.

När man blir gammal eller inte tilltalande är det ingen svett att ta en stol och släppa skrivbordet till sittande höjd. Den pålitliga kontorsstolen går inte bort – ännu – men jag använder den mindre ofta. Om sittande är den nya rökningen, är ett skrivbord av denna konstruktion som att omedelbart bryta nikotinberoende.

Där många tillverkare av stående skrivbord försöker tjäna pengar på den relativt nyfunna höften hos sina produkter genom att ta ett orimligt pris är SmartDesk 2s prislapp en välkommen förändring av takten: denna stående ära kan vara din för $ 300.

De goda

Otroligt prisvärd

Dubbel motor

Stöds med 5 års garanti

Smart knappsats som kommer ihåg dina perfekta sitt- och ståhöjder.

Det dåliga

Ärligt talat hittade vi inte något negativt med Autonomous Smart Desk 2