Det här Jisoncase iPhone 7 Plus-fodralet är allt jag verkligen behöver, och du förmodligen också

Om jag var tvungen att skriva om alla iPhone-fodral jag får skulle jag förmodligen inte kunna skriva om något annat än iPhone-fodral. På allvar, vi får många av dem skickade till, och det är praktiskt taget omöjligt att skriva om dem alla.

Så när jag stöter på ett fall som är välbyggt och utformat slänger jag vanligtvis några ord för att låta folk veta att detta är en av de goda. Fall i punkt, detta fall från Jisoncase för iPhone 7 Plus.

En av de bästa funktionerna, enligt min mening, är att den är tunn och insvept i äkta läder. Det känns inte billigt heller.

Tidigare gungade jag i detta extremt tunna fodral från Totalee. Mitt enda problem med det var att det var riktigt tunt och lätt. Efter några månader med det och ett par droppar och dings senare hade min telefon slagit. Det hade synliga repor och sprickor på skärmen. Det är ingen vacker syn. Hur som helst, denna Jisoncase är tunn, men den har ett hårt stöd och inbäddade stötdämpare för att förhindra sprickor som de jag har för närvarande på min iPhone.

jisoncase iPhone 7 fodral

Förutom hållbarhet ser det bara ut och känns snyggt i min hand. Lädret känns som att det faktiskt är tillverkat av högkvalitativt läder, men jag kan inte säga säkert. Allt jag vet är designat överraskande bra. Det enda jag skulle ändra annorlunda är att ta bort logotypen på baksidan, men totalt sett är det enkelt men ändå effektivt.

En annan stor försäljningsargument i detta fall är priset. För närvarande är det markerat till $ 17 på Amazon just nu. Även om deras webbplats säljer dem till 21,99 dollar, är den uppenbara bästa vägen här Amazon. Hur som helst, för ett iPhone-fodral av hög kvalitet sliter Jisoncase dig inte (jag granskade en gång ett fall som var $ 150). Jag skulle gärna betala det för det här fallet. Det är värt det. Deras granskningsbetyg från Amazon talar för sig själva.

Den sista takeawayen är detta: Om du är ute efter ett nytt iPhone-fodral och inte vill gå den billiga vägen, rekommenderar jag starkt den här från Jisoncase. De är inte bara begränsade till den här iPhone; Företaget tillhandahåller fall för en mängd olika av dem, liksom olika färger. Det finns något för alla. Klicka här för att lära dig mer.