Bandai Namco släpper ny IP-teaser med tagline Prepare To Dine

Bandai Namco släpper ny IP-teaser med tagline Prepare To Dine

Jag har ingen aning om vad det är, men det ser fantastiskt ut. Det är som ett läskigt handritat illusionsbarn mardröm fylld med vampyrer och demoner och jag bryr mig inte ens jag behöver det i mitt liv som igår.

Namco marknadsför det med #PrepareToDine som uppenbarligen är en pjäs på Dark Souls ikoniska tagline – Prepare to Die, så vad är det här nya projektet? Från och med den här trailern finns det ingen form av utvecklingsstudio eller något kopplat till den, bara en cool ass teaser med Namcos namn överallt. Kommer detta att bli en utveckling i Souls-linjen sedan utropades som den sista delen av Dark Souls? Vi vet definitivt att det inte kommer att vara eftersom From Softwares gotiska berättelse är en Sony-franchise, trots vad kommentarerna på videon kan gissa.

Vi vet inte om det här är ens den konststil själva spelet kommer att sikta på, men det är helt fängslande och jag kan inte vänta med att se vad som händer. Håll koll på #PrepareToDine på dina sociala medier och förhoppningsvis ser vi snart fler nyheter om detta ambitiösa projekt.

► YouTube