Är For Honors släpp dömd? | KnowTechie

Jag spelade ungefär fyra timmar av beta under den senaste helgen och jag hade ganska bra tid med det. Stance dance hjälper till att hålla handlingen intressant och unik, medan de alltför bekanta elementen i typiska multiplayer-action presenteras i ett paket som du förväntar dig. Även om jag hade kul med det kan jag inte låta bli att föreställa mig att släppfönstret sätter en dålig plats.

Sony släppte precis sitt Samurai-actionspel som kanaliserar, och Sonys andra stora första parti-actionspel är bara cirka två veckor borta. Lägg till några fantastiska titlar som redan har släppts hittills, som att läsa vår recension här och (recensera sammanfattning här), och kommande inköp i mars – främst Nintendo Switch, och, och verkar som en liten fisk i en enorm damm.

Här är en länk till videon:

har definitivt kotletterna för att bli ett framgångsrikt spel, men jag känner att det kommer att bli 2017. Om du kommer ihåg från förra året kom det till mellanliggande recensioner, utökades och förbättrades och har nu en betydligt större spelarbas än det gjorde vid lanseringen eller till och med några månader efter lanseringen – vilket antagligen beror på att spelet har sett enorma rabatter och har nått det impulsköpspriset ganska ofta även nyligen som förra veckan.

Samurai vs Viking vs Knight är en rolig idé, men jag kan inte låta bli att tänka mig att ha haft nytta av att släppas för några månader sedan eller eventuellt hållas fram till april, där det finns mycket mindre stor konkurrens.

Jag kommer att ha fler tankar om snart jag kommer att börja arbeta med min recension senare i dag, men jag ville bara dela dessa tankar innan spelet släpps på tisdag.

► För ära