3 coola RC-prylar som varje nörd borde äga

Ja, det är tydligt att de flesta som älskar att köra RC-leksaker är nördar och nördar. Dessutom betraktas hela fjärrkontrollgruppen som nördig eftersom de gillar något som verkar barnsligt. Ändå vet vi alla det roliga med att köra en RC Monster Truck. Det är ännu mer spännande som att få din helt nya leksaksbåt på sjön.

Du kan dock bara njuta om du använder de bästa RC-prylarna. De bör implementera robusta mönster och avancerade funktioner. Marknaden har många wannabes, så jag har bestämt mig för att lista tre av mina favorit RC-prylar för alla dessa nördar där ute!

Traxxas Summit Monster Truck

traxxas toppmonster lastbil

För varje barn som växer upp är detta helt enkelt den bästa fjärrkontrollbilen som de drömmer om att ha. Den har en skala från 1/10, en komplett elmotor och en fyrhjulsdrift. En sådan monster truck är den bästa off-road RC leksaken du behöver äga. Dessutom, enligt RC rank auto reviews, är den dåliga pojken ganska populär nu!

Den har också 16,8V EVX-2 ESC och en otrolig Titan 775-motor. Du hittar inga andra som är större än Traxxas Summit Terrain Monster. Den kan röra sig i höga hastigheter genom vilken terräng som helst och samtidigt ge dig imponerande prestanda. Det är också helt vattentätt vilket innebär att du är fri att köra den var som helst!

För att du inte ska få din juice avskuren för tidigt är toppmötet också försett med två kraftfulla batterier. Jag märkte att bilen tenderar att vara lite kräsen här för dem som kanske vill lägga till några ytterligare funktioner. Det accepterar endast NiMH- och LiPo-konfigurationer.

Om det kommer från Traxxas måste det ha den normala TQi 2,4 GHz-sändaren som den gör! Du kommer inte hitta en annan het tråd på dagens marknad. Om du är en RC-kul som jag, är det här en bil som du måste testa!


Parrot Bebop Drone 2

Papegoja Bebop 2 FPV

Parrot Bebob är en av de mest spännande RC-drönare som jag har stött på. Det har fantastiska funktioner, och det har ett ganska lågt pris. Den är också liten i storlek vilket innebär att den passar perfekt i din väska. När det gäller flyg, ja, det är bara en av de underbara saker jag har sett i någon RC-drone.

Du kan styra den med en mobil enhet, till exempel en surfplatta eller telefon. Du kan även köpa Sky-fjärrkontrollen som utökar tillgängliga funktioner och räckvidd. Tyvärr måste jag säga att kamerans kvalitet är ganska nedslående. Men detta borde inte hindra dig från att få gadgeten; drönaren gör några fantastiska stunts.

Jag lärde mig att detta är drönaren du får när du vill ha kul med vänner, kanske i parken. Den är tålig och har en mängd säkerhetsfunktioner som skyddar den vid en landning!


Traxxas borstlös muskelbåt 57076

Traxxas borstlös muskelbåt 57076

Jag har visat dig mitt bästa urval av RC-bilar och drönare. Låt mig nu prata om en fängslande RC-båt. Traxxas presenterar oss igen med en fantastisk produkt genom att introducera Spartan Brushless Muscleboat. Den är fullt utrustad med ett vattenkylningssystem som håller motorn vid vanliga temperaturer. Det är också helt skyddat från spänningsfel.

Slutligen har dess 2,4 GHz fjärrkontrollsystem fem kanaler som du kan spela och njuta av att använda. För att uttrycka det i enklare termer, ja, det är bara en explosion!


Slutsats

Ovan finns mina tre bästa RC-prylar för dig nördar och nördar. Jag uppskattar att du delar samma passion och kärlek för teknik som jag, och det är bara rättvist att jag delar några av mina idéer. Ändå kom ihåg att dessa leksaker inte blir billiga, men de är roliga och spännande!